Om CN Auto

Når du vælger at køre din bil ind til CN AUTO i Gilleleje, har du valgt et værksted med erfaring i at servicere og reparere mange forskellige bilmodeller. Teknikken udgør en stadigt stigende del af moderne biler, og den bliver mere og mere kompliceret. Derfor stilles der stigende krav til værkstederne om indkøb af moderne testudstyr og regelmæssig efteruddannelse for at sikre, at bilerne kan serviceres og repareres efter bilfabrikkernes forskrifter. I samarbejde med Autobranchens udviklingscenter, som driver to af landets bedste uddannelsescentre, er vi som værksted sikret løbende, professionel skoling i den moderne teknik, som udgør en stadig større del af det daglige arbejde på værkstedet. CN AUTO kan udføre mange forskellige opgaver på din bil som f.eks.:

  • Serviceeftersyn
  • Klargøring til syn
  • Montering af ekstraudstyr
  • Service på aircondition anlæg
  • Reparation af autoskader
  • Bil kan lejes i reparationstiden af din bil

Men selvfølgelig kan CN AUTO også klare andre opgaver, som sikrer dig en problemfri kørsel. Værkstedet er et mindre værksted hvor kvalitet, kundeservice og troværdighed er nøgleord, som sikrer dig en behagelig og personlig oplevelse under et værkstedsbesøg.

Bevar nyvognsgaranti ved service

Her hos CN AUTO i Nordsjælland kan du få lavet serviceeftersyn og stadig opretholde nyvognsgarantien. Med den nye EU-lov , der blev indført pr. 1. januar 2003, kan man frit vælge værksted til at foretage serviceeftersyn – også inden for garantiperioden. Bilejerne er således ikke længere forpligtet til at få fortaget service på det autoriserede værksted for at opretholde nyvognsgarantien. Som værksted tilbyder vi professionel udførelse af alle former for service og reparationer på både nye og brugte biler. For at yde vores kunder den bedste service, er vores værksted udstyret med de bedste og mest moderne maskiner og instrumenter, ligesom vores medarbejdere løbende uddannes og trænes i nye teknologier.

I samarbejde med Autobranchens udviklingscenter, som driver to af landets bedste uddannelsescentre, er vi som værksted sikret løbende, professionel skoling i den moderne teknik, som udgør en stadig større del af det daglige arbejde på værkstedet.